Actualitate

VIDEO - Maşină distrusă de copaci doborâţi de vânt lângă hotelul Napoca

Condițiile meteo neobișnuit de vitrege pentru această perioadă a anului au făcut pagube la Cluj-Napoca.

Potrivit ISU Cluj, doi copaci au fost doborâţi de vântul puternic lângă hotelul Napoca, aceştia distrugând două maşini parcate în zonă. Din fericire, nu există victime.

"Am primit un aplel cu privire la faptul că doi copaci au fost doborâţi de vânt în apropierea hotelului Napoca. Aceştia au căzut pe două maşini parcate în apropiere. În zonă au intervenit cei de la Spaţii Verzi şi un echipaj al pompierilor având în vedere că au fost implicate două maşini. Potrivit colegilor mei, nu sunt anunţate persoane rănite iar copacii au fost tăiaţi şi am colaborat cu cei de la Spaţii Verzi pentru a-i înlătura", a declarat pentru Monitorul de Cluj purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş.


Proprietarul maşinii vrea să ceară daune Primăriei

Proprietarul maşinii distruse spune că nu avea asigurare CASCO în momentul în care s-a produs accidentul pentru că îi expirase cu două luni înainte. Acesta vrea acum să ceară daune Primăriei Cluj-Napoca pentru a-şi repara autoturismul pentru că, spune el, aceasta era parcată pe un loc public.


"Am avut (n.r. asigurare CASCO) până acum două luni (...). Cred că o fac (n.r. repararea maşinii) pe banii Primăriei. Poliţia a spus că este permisă parcarea şi cine răspunde de domeniul public? Dacă era o femeie cu un copil în cărucior sau un nevăzător?" a spus proprietarul maşinii distruse.

Ultimele Stiri
abonare newsletter