Actualitate

Internetul gratuit din Piaţa Unirii, nefuncţional

Mai mulţi cititori ne-au semnalat faptul că internetul wi-fi gratuit din Piaţa Unirii, inaugurat de Emil Boc nu este funcţional.

În momentul în care utilizatorii încearcă să se logheze, pe ecranul dispozitivului le apare mesajul “redirecting”.

Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca spun că internetul merge foarte bine, dar de vină sunt utilizatorii care nu ştiu să introducă corect toate datele cerute la conectare. „Am primit şi noi sesizări despre acest lucru, am verificat şi internetul wi-fi este funcţional. Trebuie introduse corect toate datele solicitate”, au precizat reprezentanţii Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei.


Pentru conectare trebuie respectaţi următorii paşi: după identificarea reţelei “Cluj Wifi Free” apare pe ecran „wifi cluj napoca”, un serviciu oferit de Primăria Cluj-Napoca; apoi trebuie selectată una din cele cinci limbi pentru a-ţi completa câteva informaţii de bază, apoi te poţi conecta la hotspotul aferent. Cei care nu au cont de utilizator îşi creează un nume de utilizator, aleg o parolă, răspund la câteva întrebări de bază (dacă este vizitator sau locuitor al municipiului, dacă desfăşoară această activitate pentru divertisment sau muncă). După ce sunt introduse aceste date, utilizatorul are dreptul la 30 de minute de internet gratuit cu posibilitatea de prelungire ulterior.

Ultimele Stiri
abonare newsletter