Actualitate

Tânăr din Cluj, găsit spânzurat în propria locuinţă

Un tânăr a fost găsit spânzurat miercuri, 22 aprilie 2015, în holul apartamentului său de pe strada Buzău din cartierul Grigorescu.

Tânărul de 27 de ani, originar din Braşov, a fost descoperit de către un cunoscut în jurul orei 14:00, atârnând de o piesă de mobilier de pe holul apartamentului său din Cluj-Napoca.

"Poliţia a fost sesizată miercuri, 22 aprilie, în jurul orei 14:30, de către cunoscutul unui tânăr de 27 de ani din Braşov, cu privire la faptul că acesta a fost găsit spânzurat în holul apartamentului său de pe strada Buzău din cartierul Grigorescu. În urma examinării sumare pe corpul tânărului nu au fost identificate urme de agresiune. Cadavrul bărbatului a fost transportat la IML în vederea efectuării autopsiei", a declarat pentru Monitorul de Cluj Simona Vîrci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.


Potrivit unor surse din cadrul poliţiei clujene, tânărul nu a lăsat nici un bilet de adio însă apropiaţii lui au afirmată că, în ultima perioadă, acesta era depresiv.

Ultimele Stiri
abonare newsletter