Actualitate

BREAKING NEWS. Schimbare de program la TIFF. Actriţa NASTASSJIA KINSKI NU A AJUNS LA CLUJ în această seară.

Actriţa Nastassjia Kinski trebuia să fie prezenta miercuri, la Casă de Cultură a Studenţilor, însă nu a ajuns, fapt pentru care programul din această seară s-a modificat.

La Casă de Cultură a studenţilor, miercuri de la ora 20:30, trebuia să aibă loc în cinstea actriței proiecţia filmului „Paris, Texas”. Din motive necunoscute Nastassjia Kinski nu a ajuns la Cluj, organizatorii spunând că va ajunge doar sâmbătă.

În locul filmului „Paris, Texas”, sub regia lui Wim Wenders, a fost proiectat filmul „Nebunul”, sub regia lui Yuriy Bykov, care în program era sâmbătă de la 20:30.


„Ne pare foarte rău pentru modificările din program. Actriţa a anunţat că nu va ajunge din motive personale. Am fost anunţaţi şi noi să va comunicăm. Ne cerem scuze, căci ştim că lumea pleacă dezamăgită acasă”, a declarant una dintre voluntarele TIFF 2015.

Actriţa ar trebui să fie prezentă la Gala de închidere din 6 iunie, de la Teatrul Naţional din Cluj, unde ar trebui să primească Premiul Special TIFF pentru contribuţia adusă cinematografiei mondiale.


Articol scris de Florina Homei, studentă la Departamentul de Jurnalism, FSPAC-UBB, anul I

Ultimele Stiri
abonare newsletter