Actualitate

Filmul lui Peter O’Toole „Clasa conducătoare” la Comedy Cluj

Filmul „Clasa conducătoare”, în care a jucat celebrul actor Peter O’Toole, va fi proiectat joi seara în cadrul Comedy Cluj. La această proiecţie specială va participa fiica lui, Kate O’Toole, membră a juriului în cadrul festivalului de comedie și cea căreia i se va înmâna premiul in-memoriam decernat actorului, în timpul galei de închidere a festivalului.

Peter O’Toole va fi primul actor internațional care va primi premiul de excelență al festivalului, după cum se menționează pe pagina Comedy Cluj. Filmul care se va difuza diseară, „Clasa conducătoare”, este o comedie neagră, gen caracteristic actorului, și filmul pentru care a primit o nominalizare la Oscar.

„Clasa conducătoare”, un film din 1972,  îl are în prim-plan pe băiatul unui membru al Camerei Lorzilor care primește toată averea tatălui său după ce acesta moare. Moștenitorul însă este convins că este, de fapt, Iisus Hristos. Se ajunge la o situație în care familia încă în viață încearcă să îi fure averea. „Rezultă crimă și haos” promite recenzia filmului pe care o găsiți aici: http://comedycluj.ro/clasa-conducatoare/

Ultimele Stiri
abonare newsletter