Actualitate

Clujenii nu respectă purtarea măștii în spațiile deschise. Peste 200 de amenzi aplicate de polițiști

Polițiștii au făcut controale atât în stațiile de autobuz, cât și în mijloacele de transport pentru a verifica dacă se respectă măsurile de siguranță împotriva Covid-19.

clujenii-nu-respecta-purtarea-mastii-in-spatiile-deschise-peste-200-de-amenzi-aplicate-de-politisti clujenii-nu-respecta-purtarea-mastii-in-spatiile-deschise-peste-200-de-amenzi-aplicate-de-politisti

 

 


Polițiști au făcut controale atât pe stradă cât și în autobuze pentru verificarea măsurilor de siguranță împotriva coronavirusului. În urma activităților s-au dat 236 de amenzi pentru nepurtarea măștii sau purtarea necorespunzătoare.

„În cadrul acţiunilor desfăşurate în întregul judeţ, au fost legitimate peste 950 de persoane şi au fost verificaţi 129 de operatori economici.


Totodată, au fost verificate 346 de mijloace de transport persoane, avându-se în vedere respectarea normelor de protecţie individuală atât de către conducătorii acestora, cât şi de către călători.

Urmare a nerespectării normelor legale, s-a impus aplicarea unui număr de 237 de sancţiuni contravenţionale, conform Legii 55/2020, în valoare de 38.200 de lei”, a declarat IPJ Cluj.


Polițiști din Cluj-Napoca au verificat respectarea normelor de protecţie individuală în mijloacele de transport în comun şi în staţiile acestora. Au fost verificate 248 de persoane, dintre care 88 au fost sancționate.

În comuna Baciu, polițiștii au verificat restaurante, autobuze și terase. În urma acțiunii 11 persoane au fost amendate pentru nepurtarea măștii.


De asemnea, în Apahida au fost legitimate 47 de persoane și sancționate 12 dintre acestea.

În Florești, polițiștii au făcut controale în 25 de autobuze, iar în urma controlului 5 călători au fost sancționați.


CITEȘTE ȘI:

Amenzi de peste 45.000 de lei pentru tăierile ILEGALE de copaci în Cluj. FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter