Actualitate

Premii pentru ambalaje reciclate

<p />Clujenii sunt invitați să recicleze ambalajele de carton pentru lapte, iaurt și sucuri la Galeria Real, iar în schimb pot fi răsplătiți cu premii speciale.

Acțiunea se desfășoară în perioada 18 noiembrie – 18 decembrie, de vineri până duminică, și are ca scop încurajarea tuturor clienţilor şi vizitatorilor Galeriei Real să recicleze ambalajele de carton pentru cele trei tipuri de produse. „Obiectivul campaniei este de a atrage interesul consumatorilor față de reciclare şi de a-i încuraja să îşi asume un rol activ în protecţia mediului înconjurător”, au declarat organizatorii.

Cei care participă la această campanie pot beneficia de premii speciale precum accesorii pentru telefoane, jucării Yo-Yo, pixuri produse din ambalaje reciclate, în schimbul a trei cutii goale de lapte, iaurt, suc sau nectar.


În plus, la sfârșitul campaniei, în fiecare Galerie Real înscrisă în campanie va fi oferită câte o bicicletă Kreativ pentru copii între 10-14 ani în urma unei trageri la sorți. Campania se derulează în Galeriile Real din 11 orașe, inclusiv în Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter