Actualitate

A murit la 24 de ani, așteptând un transplant de inimă. „Mi-aș dori să-mi vad copilul mare”, a fost ultimul gând al tânărului

Tânărul din Dej care aștepta o nouă inimă a murit la scurt timp după ce a împlinit 24 de ani. Inima i s-a oprit pentru a treia oară. Tânărul avea un copil de 6 ani.

 

 


Mădălin Mureșan, tânărul din Dej care suferea de o boală la inimă, a murit în cele din urmă. El strângea bani pentru a-i putea fi realizat un transplant de inimă, costurile necesare ridicându-se la aproximativ 150.000 de euro. Tânărul nu a mai apucat însă să beneficieze de transplant.

 


Mădălin a murit sâmbătă, la doar trei zile după ce a împlinit 24 de ani, scrie dejeanul.ro. 

„E vineri seara când scriu aceste rânduri, cel mai probabil mulți dintre voi vă pregătiti să ieșiți la o cina sau în club. Eu stau pe patul de spital de 3 săptămâni cu nu mai mult de 6 perfuzii (...) Știți cum e? În ultimele clipe când ți se închid ochii și ești conștient că sunt ultimele tale clipe, vă spun eu, dezastru, după care a venit starea de acceptare că mă sting dar gândul meu a fost în permanență la copilul meu, David de 6 anișori care în toamna începe școala. Îl iubesc, îmi iubesc iubita și viitoarea soție dacă mai ajung în acele zile, îmi iubesc mama, îmi iubesc toată familia de la mic la mare și nu vreau să plec prea devreme ci mi-aș dori să-mi vad copilul mare”, scria Mădălin, luna trecută, când încă spera că va mai putea fi salvat.


Tânărul dejean a aflat de boala de care suferea încă de când avea vârsta de 17 ani.

CITEȘTE ȘI:


Sacrificiu de mamă. Și-a donat un rinichi fiicei sale. Transplantul, realizat la Cluj

abonare newsletter