Actualitate

În județul Cluj nu există localităţi izolate sau drumuri blocate

În judeţul Cluj, până la ora 16:00, nu au existat localităţi izolate, drumuri naţionale şi judeţene închise traficului din cauza condiiţilor meteorologine, transmite Prefectura Cluj.

“Instituţia Prefectului – judeţul Cluj în urma raportării avute la ora 16.00 de la toate structurile cu atribuţii în domeniu informează că, la nivelul judeţului nu există localităţi izolate, drumuri naţionale şi judeţene închise traficului şi nu sunt raportate incidente de orice natură care să aibă la bază condiţiile meteorologice”, transmite Prefectura Cluj într-un comunicat de presă.

Prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Ioan Vuşcan, informează că, în cursul dimineţii de miercuri, au ajuns la destinaţie un număr de opt Unimog-uri cu freză şi două vole de mare capacitate aparţinând DRDP Cluj spre a deservi judeţele Buzău şi Brăila, în funcţie de nevoile din acele judeţe.


De asemena, potrivit acelaşi surse, “DRDP Cluj are pregătite pentru a se deplasa la o eventuală solicitare în zonele afectate, o autofreză şi alte cinci încărcătoare de mare capacitate. Din partea ISU Cluj în dimineaţa zilei de miercuri, 29 ianuarie a.c., a ajuns la Buzău o ambulanţă pentru victime multiple pentru a acţiona în sprijinul echipelor de intervenţie medicală din zonă”.

Instituţia Prefectului mai informează că toată structura operativă din cadrul Comandamentului judeţean pentru situaţii de urgenţă Cluj este pregătită să intervină dacă situaţia o va impune.

Ultimele Stiri
abonare newsletter