Economie

Francofonia, criteriu de colaborare între companiile clujene

<p>Directorul producătorului clujean de soluţii şi servicii software, PITECH+PLUS a evidenţiat,  în cadrul evenimentului de rebranduire a companiei tendinţa de colaborare cu tot mai multe companii francofone.</p>

Schimbarea de identitate a Pi Technologies, numită acum PITECH+PLUS, a fost prezentată în cadrul unui eveniment la care a participat Excelenţa Sa Domnul Philippe Gustin Ambasadorul Franţei în România, desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute. Cu această ocazie, atât fondatorul firmei de software, cât şi invitatul onorific au subliniat importanţa colabărării dintre societăţile comerciale care „poartă valorile franceze”.

 


„Încercăm să lucrăm din ce în ce mai mult cu grupurile francofone Orange, Carrefour. În plan local încercăm să animăm cât mai mult comunitatea francofonă de la Cluj, printr-un club de afaceri – Clubul Francofon de Afaceri Cluj (CFAC). Trebuie să schimbăm poziţionarea societăţii, de aici şi noul slogan al firmei pe care o conduc, «suntem programaţi să evoluăm», aceasta e forţa noastră, să inovăm”, a declarat CEO-ul PITECH+PLUS. „Fanceza poate fi vectorul modernităţii”, a adăugat Philippe Gustin.

Clujenii colaborează cu brand-uri de renume din Europa

Din portofoliul producătorului clujean de soluţii şi servicii software fac parte o serie de clienţi celebri: Dior, Kenzo, Cartier, Organisation mondiale des Douanes , Grupul Publicis, GMD Publishing , Textr.com, Grupul LVMH. Printre proiectele majore în care compania este angrenată se numără Banca Franţei, Senatul Franţei, nCEN, IPM, Museul Luvru, France.fr, Festivalul de la Cannes.


Directorul PITECH s-a format în Franţa

Bogdan Herea este absolvent al institutului INSA din Lyon, pe parcursul timpului colaborând cu societăţi franceze din domeniul tehnologiei informaţionale în calitate de manager de proiect şi manager de cont. „În 1993 am avut ocazia să plec în Franţa şi am rămas acolo până în 2005. Am avut ocazia să studiez acolo, să muncesc, să obţin cetăţenia franceză şi să învăţ o serie de valori”, a explicat şi-a descries parcursul Herea, în cadrul evenimentului.

În 2012, ca recunoaştere a activităţii pe care o coordonează între diferite ţări francofone europene, Bogdan Herea a primit premiul Antreprenorul Anului din partea GADIF (Grupul Ambasadelor Delegaţiilor şi Institutelor Francofone in România).

Ultimele Stiri
abonare newsletter