Economie

Tinerii afacerişti clujeni ajută alţi tineri nevoiaşi

<p><strong>Tinerii din familiile înstărite ale Clujului organizează astăzi, de la ora 19.00, Gala „Tineri pentru Tineri” pentru ajutorarea unor familii nevoiaşe, copii abandonaţi, tineri care suferă de cancer şi tineri cu insuficienţă renală cronică, dependenţi de dializă.</strong>

Gala „Tineri pentru Tineri” a ajuns la ediţia a treia şi este un eveniment iniţiat de un grup de tineri clujeni, cu afaceri de succes sau care provin din familii înstărite, ale unor oameni de afaceri prosperi din Cluj-Napoca. Peste 150 de tineri cu posibilităţi financiare excelente se vor întâlni la Vila Tuşa din Cluj-Napoca pentru a oferi, de Crăciun, spijin pentru cei din jurul lor, cu care soarta nu a fost la fel de generoasă.

Printre tinerii invitaţi la această gală caritabilă se numără si doi tineri clujeni sufletişti, componenţi ai naţionalei de fotbal a României, George Florescu şi Răzvan Cociş care şi-au  început cariera jucând la Universitatea Cluj.


Tinerii prezenţi la acest eveniment vor să transforme o petrecere obişnuită într-o emoţionantă ocazie de a demonstra că dincolo de aparenţe vor şi pot să arate că sunt interesaţi de problemele semenilor lor şi se pot mobiliza pentru a întinde o mână de ajutor unor cazuri disperate.

Trupa Incognito a ales să se alăture acestui  grup de tineri inimoşi şi va concerta gratuit în cadrul „Galei Tineri pentru Tineri”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter