Educație

Studenți UBB, în finala Entrepreneurship Competition Vilnius

Studenţii Universităţii Babeş-Bolyai de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, linia de studiu maghiară, s-au calificat, în 10 februarie 2014, în finala concursului internaţional Entrepreneurship Competition Vilnius.

Cele 10 echipe finaliste ale concursului internaţional Entrepreneurship Competition Vilnius, organizat în acest an pentru a 12-a oară de către Facultatea de Ştiinţe Economice a Universităţii din Vilnius (Lituania), au fost anunțate luni, 10 februarie 2014. Competiţia a fost deschisă studenţilor economişti din toată Europa. UBB-FSEGA a fost reprezentată de echipa Synergy, avându-i ca membri pe Ábrán Csilla (anul III), Albert Gáspár (anul III), Kovács Anita (anul II) şi Német Hunor (anul II).

Competiţia se desfăşoară în limba engleză, pe parcursul a trei runde. Pe baza rezultatelor din primele două etape, echipa Synergy s-a calificat în finala concursului pe un excelent loc trei. Finala internaţională va avea loc între 5-8 martie 2014 în Vilnius, Lituania.

abonare newsletter