Externe

Unul dintre grupurile de români blocați în Aeroportul Internațional Dubai a revenit în țară

Unul dintre cele două grupuri de cetățeni români blocați în Aeroportul Internațional Dubai din cauza fenomenelor meteorologice extreme a revenit în România.

Unul dintre grupurile de români blocați în Aeroportul Internațional Dubai a revenit în țară/Foto: Guardian News youtube.com Unul dintre grupurile de români blocați în Aeroportul Internațional Dubai a revenit în țară/Foto: Guardian News youtube.com

 

 


Joi, 18 aprilie, unul dintre grupurile de cetățeni români blocați în Aeroportul Internațional Dubai a revenit în țară, a transmis Ministerul Afacerilor Externe. 

 


Cel de-al doilea grup de cetăţeni români a fost sprijinit de către agenţia de turism în vederea cazării până la identificarea unei soluţii pentru revenirea pe teritoriul României, prin intermediul curselor aeriene, după reluarea acestora, potrivit Agerpres.ro.

Reprezentanţii Consulatului General la Dubai, în coordonare cu Centrala MAE, au în atenţie situaţiile individuale ale cetăţenilor români aflaţi în aeroportul Dubai şi intervin în continuare pentru identificarea de soluţii pentru revenirea acestora pe teritoriul României, prin intermediul curselor aeriene. Consulatul General va continua să ofere asistenţă cetăţenilor români până la revenirea acestora pe teritoriul României, precizează MAE.


Miercuri, Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că mai mulţi cetăţeni români au fost blocaţi pe Aeroportul din Dubai din cauza fenomenelor meteorologice extreme din Emiratele Arabe Unite.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Dubai: + 971 4 3492970, + 971 4 3492972, + 971 4 3492973, +971 4 3492974, +971 4 3856771, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de operatorii Call Center în regim de permanenţă.


De asemena, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție telefonul de urgență al consulatului: +971 50 937 4516.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Două grupuri de cetăţeni români, blocate pe Aeroportul din Dubai în urma ploilor care au blocat pistele aeroportuare

Ultimele Stiri
abonare newsletter