Externe

Descoperire dramatică. Cinci persoane găsite moarte în casă: „Au fost ucise”

Trupurile a cinci persoane, printre care doi copii, au fost găsite fără viață într-o casă. Potrivit poliției, este vorba de o crimă: „Au murit în mod violent”. Investigațiile sunt în curs de desfășurare.

Cinci persoane găsite moarte în casă. Foto:  Katie Arata / X Cinci persoane găsite moarte în casă. Foto: Katie Arata / X

 

 


Descoperire dramatică într-o casă de la periferia orașului Oklahoma City, SUA. Trupurile a cinci persoane, printre care doi copii, au fost găsite fără viață.

 


Dintre cele cinci victime, una era elevă la școala gimnazială, alta la un liceu, iar alta a absolvit școala publică din Mustang în 2023. Aproape toate victimele sunt, așadar, foarte tinere. 

Alături de ele au fost găsite cadavrele unui bărbat și ale unei femei, a căror identitate nu a fost încă confirmată.


Crimă șocantă: Cinci persoane ucise în casă

„Suntem șocați și inimile noastre sunt frânte. Această tragedie sfidează pur și simplu capacitatea nostră de a înțelege”, a spus polițistul Charles Bradley.

Moartea celor 5 ar fi fost una violentă, după cum a precizat Gary Knight, de la Departamentul de Poliție din Oklahoma City: „Toți cei cinci au răni compatibile cu o crimă. Nu a fost vorba de un accident cu monoxid de carbon sau ceva de genul acesta. Este vorba de cinci persoane care au fost ucise”, conform Fox25.


CITEȘTE ȘI:
Un copil recunoaște o crimă nerezolvată până acum: „L-am ucis pe acel om când aveam 7 ani”

Poliția a fost alertată de un băiat de 10 ani care a descoperit corpurile fără viață. 

Descoperire macabră: Cadavrele a cinci persoane, printre care doi copii, găsite în Oklahoma City

Investigațiile sunt în curs de desfășurare pentru a încerca să reconstituie exact ce s-a întâmplat și pentru a înțelege care a fost legătura dintre cele cinci victime.


Potrivit primelor informații disponibile, o armă a fost găsită deasupra cadavrului uneia dintre victim.

Descoperirea a provocat agitație în cartier. Unul dintre vecini, Edgar Felix, a declarat pentru KOCO 5 News: „Mă întreb ce căutau în casa aceea. Nu este niciodată plăcut să știi că astfel de lucruri se întâmplă unui copil mic”.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Crimă cumplită. Și-ar fi aruncat soția de pe balcon și s-a uitat la ea cum moare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter