Horoscop

Zodiile care te vor face să râzi cu lacrimi. Te cuceresc de la prima glumă.

Fără să țină cont de gusturile celor din jur, atunci când vine vorba de glume, trei zodii știu să rupă monotonia și să facă din orice situație ceva amuzant. Iată care sunt zodiile care nu au lacăt la gură.

Zodiile care te vor face să râzi cu lacrimi. Sursă foto: Pixabay.com Zodiile care te vor face să râzi cu lacrimi. Sursă foto: Pixabay.com

 

 


Fără să țină cont de gusturile celor din jur, atunci când vine vorba de glume, trei zodii știu să rupă monotonia și să aducă un zâmbet pe fața tuturor. Iată care sunt zodiile care nu au lacăt la gură și profită de orice moment pentru a fi răsplătiți cu un zâmbet. 

Leu

Cu o personalitate fascinantă, Leul reușește foarte ușor să adune oameni în jurul lui. Evident, simțul umorului reprezintă unul dintre atuurile sale. Un lucru important de menționat este faptul că Leul nu va glumi niciodată despre el, ci va alege, de fiecare dată un subiect din „public” și va face ca audiența să râdă în hohote. 


Fecioară

Fecioara are un simț al umorului foarte fin, bine conturat, inteligent. Dacă nu ești obișnuit cu un astfel de umor s-ar putea, la început să nu știi dacă e glumă sau chiar vorbește serios. La Fecioară nu-i pasă dacă oamenii înțeleg sau nu glumele lor, fiind mereu departe de lumina reflectoarelor. 

Săgetător

Săgetătorul nu se va opri niciodată din a întreba despre lucrurile pe care vrea să le afle. Când toți au teama de a spune ceea ce gândesc sau își doresc, Săgetătorul vine și transpune totul sub o glumă. Nu are niciun filtru și când spune ceva amuzant, cu siguranță toată lumea va râde, la fel și el. 

CITEȘTE ȘI:

Horoscopul iubirii. Zodiile care vor avea probleme în dragoste în 2024.

Etichete: zodii glume Horoscop
Ultimele Stiri
abonare newsletter