Monitorul Cartierelor

Clujenii, deranjați de muzica populară

După ce la începutul lunii iunie a anului curent o parte din clujeni s-au plâns de programul „de noapte” al grădinii de vară Boema, a venit rândul locuitorilor de pe strada Teodor Mihali să se arate deranjați.

Clujenii, deranjati de muzica populară Clujenii, deranjati de muzica populară

Dacă în cazul grădinii de vară Boema s-a ajuns ca cei deranjați de situație să meargă la primar și să se plângă de faptul că programul de noapte se poate întinde chiar și până la ora 4.00 dimineața, locuitorii de pe strada Teodor Mihali s-au rezumat la a-și posta nemulțumirile pe un site dedicat plângerilor și reclamaților.

Locatarii blocurilor din jurul unei pizzerii de pe Teodor Mihali se plâng de faptul că sunt obligați să asculte muzica venită din incinta pizzeriei. ”Ar trebui trimiși inspectori să verifice, după ora 16.00, programul de muzică live de la Pizzeria Piccola prin care toate cele patru blocuri sunt obligate să asculte la maxim muzică populară. Nu înțelegem de ce suntem nevoiți la peste 30 de grade să stăm cu geamurile închise, ca să fie suportabil nivelul de zgomot”, s-a plâns un clujean nemulțumit pe un site pentru sesizări și reclamații la adresa primarului Emil Boc.


(Alex ZĂBLĂU, student Jurnalism, FSPAC – UBB, anul I)

abonare newsletter