Monitorul Cartierelor

Li s-au spulberat speranţele de asfaltare pe strada Speranţei

Strada Speranţei din cartierul Dâmbul Rotund este una din cele mai proaste din oraş, deşi oamenii au cerut de mai mulţi ani să fie modernizată.

“Domnule primar, denumirea dată de strada Speranţei lasă multe aşteptări. Am mai intervenit pentru întreţinerea străzii, rezultate: zero. Se asfaltează strada Romul Ladea, un lucru pozitiv, dar constructorul a montat bordurile la intrarea pe strada Speranţei, la distanţă de 3.5m când în planul de urbanism s-a prevăzut de 12 m. Constatăm că suntem bătaia de joc a Primăriei Cluj Napoca”, scrie un clujean, într-o sesizare adresată primarului Emil Boc.

Anul trecut, clujenii de pe strada Speranţei au cerut autorităţilor locale să le modernizeze strada, dar nu s-a întâmplat nimic. Ca răspuns la o reclamaţie din 2014, reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca au precizat că Speranţei şi Veseliei sunt străzi pe care se va interveni cu lucrări de întreţinere nemodernizate. “Deocamdată nu se poate realiza asfaltarea deoarece deţinătorii de reţele edilitare nu au finalizate toate lucrările. În prima fază vom executa lucrări de modernizare a străzii Romulus Ladea, după care ne vom extinde pe străzile adiacente pe care se vor finaliza lucrările deţinătorilor de reţele edilitare”, au afirmat reprezentanţii autorităţilor locale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter