Politică

Tinerii liberali îi cer lui Daniel Buda să îşi ceară scuze public

<p>Reprezentanţii TNL Cluj îi cer liderului PDL Cluj, Daniel Buda, să aducă dovezi în susținerea afirmațiilor potrivit cărora „protestatarii din Piaţa Unirii din Cluj-Napoca sunt plătiţi”. În replică, tinerii democrat liberali acuză, la rândul lor USL de „ipocrizie“.</p>

„În cazul în care nu are cum  proba aceste afirmații jignitoare, domnul deputat trebuie să îşi ceară scuze în mod public de la clujenii care au ieșit în ultima lună în Piața Unirii să protesteze. Solicitarea noastră vine în contextul în care liderul pedelist a afirmat pe un post de televiziune, sâmbătă seara, că protestatarii clujeni sunt plătiți pentru prezența lor în piață cu 150 lei pe zi“, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit liberalilor clujeni, Daniel Buda se comportă „absurd și își bate joc de necazul oamenilor, pe care îi acuză că sunt plătiți și deci suferința lor este prefăcută“. Reprezentanţii TNL Cluj subliniază faptul că disperarea cauzată de pierderea locurilor de muncă, lipsa alternativei de a câștiga o pâine pentru familie şi pensiile tăiate sunt principalele motive pentru care oamenii ies în stradă.

La rândul lor, reprezentaţii Organizaţiei de Tineret a PDL Cluj (OTPDL) „dezaprobă modul ipocrit“ al tinerilor din USL Cluj şi faptul că aceştia profită de nemulţumirile protestatarilor „pentru câştigarea punctelor electorale“.

„OTPDL Cluj îşi exprimă respectul şi aprecierea faţă de toţi cetăţenii care au ieşit în stradă pentru a-şi exprima nemulţumirile, indiferent că vorbim de locuitorii judeţului Cluj sau ai comunei ilfovene Ciorogârla, atât de dezavuaţi de unii dintre lideri politici locali ai PNL. Le sugerăm tinerilor liberali, în loc să facă acuzaţii care îi depăşesc, să dovedească că sunt cu adevărat preocupaţi de soarta cetăţenilor“, susţin tinerii democrat liberali, într-un comunicat de presă.



 

Ultimele Stiri
abonare newsletter