Politică

Emil Boc, despre programul contracandidaților la Primăria Cluj-Napoca: „Din nefericire, foarte puține idei noi”.

Interes mare pentru Primăria Cluj-Napoca, unde cursa pentru funcția de primar a adunat deja zece candidaturi. Cu toate acestea, după cum arată edilul Emil Boc, programele contracandidaților par să aducă prea puține idei noi pentru dezvoltarea Clujului.

Primarul Clujului, Emil Boc, despre proiectele de dezvoltare ale Clujului/Foto: Emil Boc Facebook.com Primarul Clujului, Emil Boc, despre proiectele de dezvoltare ale Clujului/Foto: Emil Boc Facebook.com

 

 


Un număr de zece candidați s-au înscris în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, la alegerile locale din 9 iunie 2024. După cum semnalează primarul Emil Boc, proiectele dezvoltate până în prezent de administrația locală au permis menținerea orașului în top la nivel național și european, în schimb, proiectele anunțate de candidații la funcția de primar al Clujului aduc prea puține idei noi pentru dezvoltarea municipiului. 

„Aș prefera să discutăm mai multe în perioada campaniei electorale, dar pot să confirm că, din nefericire, foarte puține idei sunt aduse de cei care vor să candideze la Primăria Cluj-Napoca față de ceea ce se întâmplă deja în administrație. 


Ce arată această reformulare a ideilor existente sau a celor care urmează să fie implementate? Aceasta arată că, la Cluj, am făcut ceea ce trebuia, adică tot ce era necesar orașului pentru dezvoltare a fost implementat, și sunt 420 de milioane de euro de la UE în proiecte implementate, sau proiecte ce urmează să fie implementate din alte 4.5 miliarde de euro, care urmează să ducă Clujul la nivelul anilor 2030-2050, să-i pregătească în continuare atractivitatea, să mențină calitatea vieții astfel încât orașul să rămână unul de referință în Uniunea Europeană. 

CITEȘTE ȘI: 
Clujul a atras în 15 ani fonduri europene în valoare de 420 milioane de euro. Proiectele aflate în pregătire sunt de 4.5 mld. euro

Toți cei care vin în fața clujenilor pentru a fi aleși nu fac altceva decât să reformuleze în alți termeni, dar pe același conținut, ceea ce s-a făcut și se face în municipiul Cluj-Napoca. Nu mai există idei originale pentru a fi puse în practică”, a declarat, marți, primarul Clujului, Emil Boc, în cadrul unei intervenții radio locale. 


La capitolul dezvoltare și calitate a vieții, Clujul se plasează pe primul loc la nivel național, după București, potrivit lui Emil Boc. 

La mijlocul lunii aprilie, Emil Boc și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca. Boc a fost ales pentru prima dată primar al Clujului în anul 2004.


În total, un număr de zece candidați s-au înscris în cursa pentru fotoliul de primar al Clujului, în cadrul alegerilor locale programate pentru 9 iunie 2024. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

PNL Cluj și-a făcut intrarea în cursa electorală. Emil Boc și Alin Tișe și-au depus candidaturile pentru Primăria Cluj-Napoca și președinția Consiliului Județean Cluj

Clujul a investit peste 400 de milioane de euro în proiecte de dezvoltare. Emil Boc: „Oportunitățile Clujului sunt aduse de Europa, iar viitorul municipiului depinde de continuarea acestei dimensiuni europene!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter