Politică

Primăria face recurs pentru Sala Polivalentă

<p />Primarul muncipiului Cluj-Napoca, Radu Moisin a anunţat ieri că se va formula recursul la decizia Tribunalului Cluj care a dus la oprirea lucrărilor la Sala Polivalentă.

„Cei din Primărie lucrează la elaborarea argumentelor care stau la baza recursului. Argumentul de bază este că decizia Tribunalului nu poate fi pusă în aplicare datorită stadiului avansat al lucrărilor“, a declarat ieri, Radu Moisin.

Oprirea lucrărilor, decizie fără precedent în România

Ca urmare a deciziei Tribunalului Cluj de a da câştig de cauză ACI, lucrările la Sala Polivalentă au fost oprite chiar dacă 65% din acestea au fost finalizate. Acestă situaţie este una fără precedent în ţara noastră. „Este un caz în premieră în România, lucrările fiind sistate când 65% sunt finalizate. Interesul public este foarte mare şi pe bună dreptate deoarece este cel mai mare obiectiv de investiţii din Cluj-Napoca şi cea mai mare sală polivalentă din România”, a declarat şi la sfârşitul lunii martie, Radu Moisin.

Vă reamintim că Primăria Cluj-Napoca a pierdut procesul cu firma ACI Cluj prin care aceasta din urmă a contestat licitaţia oganizată de Primărie în urmă cu doi ani pentru realizarea Sălii Polivalente, licitaţia fiind câştigată atunci de compania CON-A din Sibiu.



Ultimele Stiri
abonare newsletter