Politică

Marius Nicoară şi-a depus candidatura la Primăria Cluj-Napoca

<p><img src="documente/stories/2012/04_aprilie/27/03-candidatura marius nicoara _sc_15.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Preşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară şi-a depus joi candidatura cu promisiunea că, dacă va fi ales, va „înlătura corupția”.</p>

Principalul obiectiv al liberalului clujean este înlăturarea corupţiei din Cluj, astfel încât cetăţenii să se simtă în siguranţă.

„Sper să câştig această competiţie, este pentru mine o cinste, o onoare, dar în acelaşi timp şi o obligaţie. Dacă voi câştiga această competiţie, mă voi lupta pentru a înlătura corupţia de la Cluj. Sunt sprijinit în această competiţie de PNL, dar şi de PSD. Mă voi strădui să vin cu proiecte care să aducă locuri de muncă pentru clujeni, şi să facem încât clujenii să se simtă în siguranţă aici“, a declarat Nicoară, după depunerea candidaturii.

Liberalul a mai subliniat faptul că municipiul Cluj-Napoca va avea în spate proiecte pe care USL le va demara în următorii patru ani. Nicoară a precizat totodată că, la Comisia electorală a fost depusă şi lista candidaţilor USL pentru Consiliul Local.

Pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca şi-au mai anunţat, până în prezent, candidatura doi independenţi - Emil Aluaş - dirijor, şi Mircia Giurgiu - licenţiat în filosofie, actual deputat, Emil Culda (PNŢCD) – economist. În ceea ce priveşte voturile maghiarilor, pentru acestea se vor bate trei candidaţi, din partea UDMR - Eckstein Kovacs Peter - avocat, Gergely Balazs (PPMT) - arheolog şi Fodor Alpar (PCM) - om de afaceri.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter