Politică

Străzile Făgetului şi Oaşului spre Lomb vor fi reparate cu 5,7 mil. euro

<p><strong><span style="font-size: small;">Primăria Cluj-Napoca a anunţat derularea a cinci proiecte cu fonduri europene, trei fiind destinate rezolvării situaţiei dezastruoase a rromilor de la Pata Rât şi două pentru modernizarea străzii Făget şi străzii Oaşului, la intrarea în cartierul Lomb.</span></strong></p>

 


Primarul Emil Boc a declarat, astăzi, că, pentru modernizarea celor două străzi vor fi cheltuiţi 5,7 milioane euro din fonduri europene. „Din economiile pe care le vom avea pe fonduri europene, în urma licitaţiilor, estimăm că vom avea între 8 şi 10 milioane euro economii. Avem pregătită o listă cu cinci proiecte: trei pentru rromi, una pentru modernizarea străzii Făgetului şi un proiect pentru modernizarea accesului în Lomb. Vor intra în finanţare în funcţie de resursele pe care le vom avea din economii. Lista de proiecte a fost acceptată de Ministerul Dezvoltării şi, în consecinţă, anul viitor, în funcţie de bani vor intra şi acestea în finanţare”, a explicat Boc.


Modernizarea străzii Oaşului spre cartierul Lomb cu tot ceea ce înseamnă acces şi infrastructură este un proiect de 2,5 milioane euro. Proiectul care vizează modernizarea străzii Făgetului va costa 3,2 milioane euro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter