Politică

Iohannis: USD spune să rămânem împreună, dar a început eliberarea oamenilor noștri din funcții

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Klaus Iohannis, a afirmat luni că, deși USD spune că ar fi bine să rămână împreună cu PNL la guvernare, a început eliberarea liberalilor din funcții.

"Chiar astăzi am fost puțin surprins când mi s-a prezentat ce s-a publicat în Monitorul Oficial, faptul că șeful ANPC a fost demis fără să i se aducă la cunoștință măcar acest lucru, faptul că un secretar de stat de la Ministerul Justiției a fost demis astăzi arată că USD ne spune că 'da, suntem cei mai frumoși și ar fi bine să rămânem împreună', pe de altă parte, deja se pare că a început eliberarea oamenilor noștri din funcții", a declarat Iohannis, într-o conferință de presă.

Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Bogdan Nica, a fost eliberat din funcție, potrivit unei decizii a primului-ministru publicată luni în Monitorul Oficial.


De asemenea, secretarul de stat în Ministerul Justiției Ovidiu Puțura a fost eliberat din funcție, decizia fiind publicată tot luni în Monitorul Oficial.

abonare newsletter