Politică

PDL solicită PSD înlăturarea panourilor electorale „ilegale şi mincinoase“ de pe teritoriul judeţului Cluj!

Democrat liberalii clujeni susţin că PSD a început campania pentru alegerile europarlamentare înainte de startul legal, prin montarea de panouri mincinoase pe teritoriul judeţului Cluj.

Democrat liberalii clujeni arată, într-un comunicat de presă, că prin aceste panouri de propagandă se aclamă faptul că Guvernul susţine Autostrada Transilvania prin alocarea în 2014 a 55 de milioane de euro pentru acest obiectiv.

„Aşa-zisele alocări financiare pentru Autostrada Transilvania s-au demonstrat a fi doar minciuni, atât în Guvernarea Năstase cât mai ales în Guvernarea Ponta. Oricât ar încerca PSD să manipuleze ardelenii în general şi clujenii în special, adevărata realitate este 0 bani alocaţi pentru acest obiectiv şi în acest an. De altfel, nu există nicio prevedere expresă în Bugetul Naţional pe anul 2014, cu privire la o eventuală alocare de fonduri pentru Autostrada Transilvania.


Îi sfătuim pe liderii PSD Cluj să nu mai folosească intoxicarea şi minciuna ca arme pentru a-şi ascunde incompetenţa şi lipsa de Guvernare şi le solicităm să înlăture de urgenţă panourile electorale ilegale şi mincinoase de pe teritoriul judeţului Cluj!“, a declarat liderul PDL Cluj, Daniel Buda. 

abonare newsletter