Politică

Vasile Blaga vrea unificarea dreptei, după prezidenţiale

Preşedintele democrat-liberarilor, Vasile Blaga, a declarat că PDL şi PNL trebuie să se alieze sau chiar să se unească dupa alegerile prezidenţiale, susţinând că e nevoie de un partid de dreapta care să se opună cu succes PSD-ului.

Vasile Blaga a spus într-o emisiune difuzată de TVR că "adversarul nostru nr.1, din 1991, este PSD. Noi am fost in opozitie permanenta cu acest partid, exceptand cele 8 luni nefericite in care am fost la guvernare, dar eu si atunci m-am opus".

În schimb, presedintele PDL spune ca partidul sau se bate in prezent cu PNL pentru locul doi pe scena politica si crede in posibilitatea unei noi Aliante D.A., dar nu in prezent, cata vreme Crin Antonescu "e 'ca o floare', nu regreta niciuna din actiunile din 2012, cand am fost de râsul statelor democratice".


"Dupa alegerile prezidentiale cred ca e posibila si ar fi si necesara (...) Un singur mare partid de dreapta care sa se opuna cu succes PSD, prin unificarea PDL si PNL", a dezvaluit Blaga ce îşi doreşte, potrivit Realitatea.net.

abonare newsletter