Politică

Udrea a postat pe Facebook o poză "selfie", Băsescu apare în fundal susţinând un discurs

Liderul PMP Elena Udrea a postat, duminică, pe Facebook, o poză "selfie" făcută la o dezbatere pe teme economice organizată de Fundaţia Mişcarea Populară, în spatele ei apărând preşedintele Traian Băsescu susţinându-şi discursul la eveniment.

Udrea a postat pe facebook o poză selfie, în care Băsescu apare în fundal  Sursa foto: facebook Udrea a postat pe facebook o poză selfie, în care Băsescu apare în fundal Sursa foto: facebook

Fundaţia Mişcarea Populară a organizat, duminică dimineaţă, o dezbatere pe teme economice la Palatul Ştirbey din Buftea, eveniment la care, alături de lideri ai Fundaţiei şi ai Partidului, a participat preşedintele Traian Băsescu, scrie Mediafax.

Şeful statului a susţinut un discurs de la pupitrul amenajat special, având în spate un banner cu tema evenimentului, pe care un cuvânt era scris greştit - "persepective" în loc de "perspective": "Starea economiei României în 2014 şi persepective pentru anul post-electoral".


În timpul discursului preşedintelui, Elena Udrea şi-a făcut o poză "selfie", cu faţa ei în prim-plan şi cu şeful statului în spate, la pupitru. Ulterior, Udrea a postat poza pe contul ei de Facebook.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter