Politică

Încă o plecare din echipa lui Iohannis?

Mihai Răzvan Ungureanu, numit consilier personal al lui Klaus Iohannis în decembrie 2014, este “dat dispărut” de la Cotroceni şi din PNL.

Evz.ro scrie că surse politice prezente la un important eveniment liberal au relatat că despre Mihai Răzvan Ungureanu s-a comentat extrem de scurt: "E dat dispărut de la Cotroceni şi din PNL". Afirmaţia a fost făcută de un important membru al Administraţiei Prezidenţiale, al cărui nume nu a fost dezvăluit.

Despre Mihai Răzvan Ungureanu s-au făcut, la un moment dat, câteva speculaţii, printre care şi o eventuală numire a sa ca director al SIE.


Poziţia de director al SIE nu pare însă a-i fi destinată lui Mihai Răzvan Ungureanu. La Cotroceni venirea lui Lazăr Comănescu a umplut golul existent în Administraţia Prezidenţială în privinţa politicii externe.

Evz.ro mai scrie că la același eveniment a fost auzit şi Vasile Blaga, co-preşedinte PNL, spunând că Mihai Răzvan Ungureanu nu a mai trecut pe la partid de luni bune. O afirmaţie la fel de ciudată, în condiţiile în care Mihai Răzvan Ungureanu a devenit după fuziunea PNL şi PDL prim-vicepreşedinte al partidului.


Vă reamintim, prim-vicepreşedintele Partidului Naţional  Liberal, Mihai Răzvan Ungureanu, a fost numit consilier personal al preşedintelui Klaus  Iohannis, după ce acesta a câştigat alegerile.

Funcţia lui Mihai Razvan  Ungureanu în cadrul Administraţiei  Prezidentiale este una onorifică, nefiind  retribuită.

Ultimele Stiri
abonare newsletter