Politică

Democrat liberalii au dezbătut soarta PDL Cluj

<p />Democrat liberalii clujeni s-au întâlnit ieri, în cadrul unei şedinţe a Biroului Permanent Judeţean pentru a dezbate „soarta” partidului.

Întrebat de jurnalişti despre arestările vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Radu Bica şi a primarului Sorin Apostu, liderul PDL Cluj, Daniel Buda a declarat, la finalul şedinţei că „există viaţă şi după moarte” şi că PDL Cluj trebuie „să meargă înainte”.

„Sigur, avem durerea noastră în suflet, dar trebuie să mergem mai departe pentru că acest partid nu este nici al lui Daniel Buda, nici al Radu Bica, Sorin Apostu sau Emil Boc. Eu susţin că organizaţia de la Cluj este cea mai puternică, nu trebuie să vorbim la trecut de PDL Cluj. Sigur că sunt chestiuni regretabile, dar asta nu înseamnă că nu putem merge mai departe”, a declarat liderul democrat liberalilor clujeni.

În ceea ce priveşte soarta Primăriei muncipiului Cluj-Napoca, Buda a precizat că nu s-a discutat nimic despre un primar interimar, atâta timp cât nu s-a judecat recursul formulat de Sorin Apostu. De altfel, preşedintele PDL Cluj s-a declarat surprins de faptul că UDMR a decis, ieri să îl propună pe viceprimarul Laszlo Attila pentru funcţia de primar interimar al municipiului Cluj, care să preia atribuţiile lui Sorin Apostu, arestat preventiv pentru luare de mită, dacă recursul acestuia la ICCJ va fi respins.

„Sunt surprins de faptul că UDMR a făcut această propunere, că au discutat astăzi despre această chestiune, nu am ştiut, de obicei  se ţin de cuvânt când discuţi cu ei…” a mai spus Daniel Buda. El a mai precizat că, în ceea ce priveşte organizaţia municipală a partidului, aceasta va fi condusă interimar de cei dou vicepreşedinţi Adrian Popa şi Mihail Hărdău. “Este o chestiune care ţine de organizaţia muncipală”, a mai spus Buda.

Ultimele Stiri
abonare newsletter