Sănătate

Dentistul i-a înfipt implantul direct în craniu. „Mi-a spus că e normal”

Un pacient a fost supus unei intervenții chirurgicale, o terapie cu implanturi, la un cabinet stomatologic, dar ceva nu a funcționat. Un șurub pe care urma să fie pus un dinte superior a străpuns maxilarul și s-a înfipt în craniu.

Un șurub a ajuns în craniul pacientului. Foto: Demokrat Gündem Un șurub a ajuns în craniul pacientului. Foto: Demokrat Gündem

 

 


„Aveam dureri, dar dentistul mi-a spus că e normal. În timp ce împingea, mi-a străpuns maxilarul și șurubul s-a blocat în craniu, în zona în care se află lichidul cefalorahidian", povestește Ramazan Yılmaz, în vârstă de 40 de ani, despre intervenția făcută în Turcia.

 


„Abia când am țipat de durere și-a dat seama cât de grav era și m-a dus la spital", a povestit bărbatul, care acum și-a revenit, dar l-a dat în judecată pe medic, conform Burdur Gazetesi.

Dramă la dentist: Implant dentar străpunge craniul pacientului

Totul a început când bărbatul a mers la o clinică privată din cauza unei dureri de dinți. Medicul i-a spus că dinții trebuie scoși și a recomandat implanturi pentru a înlocui dinții bolnavi. Bărbatul în vârstă de 40 de ani a avut încredere în medic și a suferit o intervenție chirurgicală, o terapie cu implanturi.


CITEȘTE ȘI:
România, printre țările care au cele mai multe probleme de sănătate orală. Consultații stomatologice gratuite în cadrul campaniei de la UMF Cluj.

În timpul operației, un șurub care trebuia să înlocuiască un dinte superior a străpuns maxilarul și s-a înfipt în craniu.

Eroare medicală. Dentist acuzat că a înfipt un șurub în craniul pacientului

După o lungă convalescență, bărbatul și-a revenit, dar acum va duce bătălia juridică împotriva dentistului care refuză să-l despăgubească. 


Pe de altă parte, dentistul vorbește de complicații medicale în timpul operației și este gata să se apere în instanță.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un medic stomatolog de la SCJU Cluj face voluntariat ca să ajute persoanele defavorizate. A tratat gratuit sute de pacienți.

Ultimele Stiri
abonare newsletter