Social

După scandalul silicoanelor decontate ilegal, toate spitalele vor fi controlate

Toate spitalele din ţară vor fi aspru controla, după scandalul silicoanelor decontate ilegal - acest anunţ a fost făcut duminică de ministrul Sănătăţii Nicolae Bănicioiu.

"Nu am de gând să tolerez niciu fel de situaţie. Nu putem vorbi de un caz general, nu-i putem băga pe toţi în aceeaşi oală. (...) Noi vom continua controalele în spitale, (...) vom verifica fiecare instituţie sanitară. Toate direcţiile sanitare au primit ordin de a verifica decontările în toate unităţile sanitare", a spus ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicoiu, duminică, într-o intervenţie telefonică la un post naţional de televiziune.

Mai multe cadre medicale de la Spitalul de Arşi din Bucureşti sunt cercetate penal după ce ar fi suspecte că au făcut operaţii estetice ilegale. Pe numele a trei medici cunoscuţi au fost emise mandate de arestare preventivă. Este vorba despre managerul Spitalului de Arşi din Capitală, Vitalie Stan, şi alţi doi medici de la aceeaşi unitatea sanitară - potrivit unei decizii luate duminică de Tribunalul Capitalei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter