Social

Peste 300 de gospodării din 26 de localităţi, afectate de inundațiile din Argeș

Peste 300 de gospodării şi anexe din 26 de localităţi şi aproape 800 de hectare de teren au fost inundate în urma ploilor din ultimele zile în judeţul Argeş.

 Peste 300 de gospodării din 26 de localităţi, afectate de inundațiile din Argeș Peste 300 de gospodării din 26 de localităţi, afectate de inundațiile din Argeș

Potrivit datelor prezentate, marţi, într-o conferinţă de presă de prefectul judeţului Argeş, Mihail Oprescu, în 26 de oraşe şi comune argeşene s-au produs inundaţii în urma ploilor torenţiale din ultimele zile.

Bilanţul prezentat marţi de prefectul de Argeş arată că au fost inundate 783 de hectare de teren arabil şi fâneţe, 57 de locuinţe, 129 de gospodării şi 240 de anexe gospodăreşti. Viiturile au avariat 13 poduri, dintre care unele sunt amplasate pe drumuri naţionale sau judeţene, 19 podeţe şi trei punţi pietonale.


De asemenea, mai multe sectoare de drum au fost afectate de inundaţii, de alunecări de teren sau de eroziune, fiind vorba despre un drum naţional, şase sectoare de drumuri judeţene, 41 de drumuri comunale şi 22 de străzi.

Etichete: inundatii
abonare newsletter