Social

UBB își premiează studenții și profesorii cu rezultate deosebite, într-o ”Gală a Premiilor Excellenția”

Aflată la cea de-a 2-a ediție, ”Gala Premiilor Excellenția” recompensează joi, 15 mai 2014, profesorii și studenții tuturor celor 21 de facultăți din cadrul Universității Babeș-Bolyai, care s-au remarcat prin rezultate deosebite și aprecieri din partea membrilor comunității academice.

”Gala Premiilor Excellenția” la UBB Cluj ”Gala Premiilor Excellenția” la UBB Cluj

Evenimentul academic va îmbrăca o aură festivă și onorifică începând cu ora 13:00, iar locul care-l va găzdui va fi Sala Aula Magna din Clădirea Sediului Central al Rectoratului UBB.

”Într-o lume în care se cunoaște prețul la absolut orice, noi premiem acei oameni care, prin excelență în ceea ce desfășoară, dau valoare a tot ceea ce crează și formează adevărate modele pentru societate. Le recunoaștem valoarea, meritele și eforturile studenților care, pe lângă peformanțe academice remarcabile, și-au dovedit spiritul civic prin activitățile de voluntariat pe care le-au organizat în universitatea noastră. Îi ridicăm din praful cretei sau de la catedră și îi invităm în fața dumneavoastră pe aceia care, rupându-și frânturi din suflet și simțire, contribuie la evoluția acestei societăți prin educație de calitate”, transmit reprezentanții UBB Cluj.

abonare newsletter