Social

Peste 200 de misiuni, executate de jandarmii clujeni într-o singură lună

În luna aprilie efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au executat peste 200 de misiuni în oraș și în mediul rural din județul Cluj.

Dintrea acestaea, 106 au fost misiuni de menţinere a ordinii publice în municipiul Cluj-Napoca şi în mediul rural din jud. Cluj, din care: 34 misiuni de patrulare executate independent în mun. Cluj-Napoca, 30 misiuni de patrulare prin patrule mixte pe raza municipiului Cluj-Napoca, 27 misiuni de patrulare prin patrule mixte în mediul rural, 15 misiuni de menţinere a ordinii şi siguranţei publice în zona instituţiilor de învăţământ preuniversitar repartizate unităţii noastre.

Totodată au fost executate 69 misiuni de asigurare a ordinii publice cu ocazia a 59 manifestări cultural – artistice, religioase, promoţionale şi 10 manifestări sportive. De asemenea efectivele unităţii au executat 6 acţiuni de intervenţie (intervenţie la solicitări, aplanarea unor conflicte, rezerve de intervenţie).


Pe linia cooperării cu alte instituţii, în perioada de referinţă au fost executate 39 de acţiuni, din care 6 acţiuni împreună cu Poliţia, 14 misiuni în sprijinul executorilor judecătoreşti şi 19 acţiuni în sprijinul altor instituţii (C.T.P. Cluj).

De asemenea în luna aprilie s-au executat un număr de 4 misiuni de punere în aplicare a mandatelor de aducere, în 4 localităţi.


În luna aprilie 2014 rezultatele obţinute de efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au constat în 32 infracţiuni constatate cu 39 făptuitori prinşi – în misiuni executate independent sau împreună cu poliţia, 308 sancţiuni contravenţionale aplicate în valoare totală de 83.350 lei, iar 35 persoane au fost conduse la poliţie.

abonare newsletter