Social

Doi clujeni, prinși de polițiști după ce au furat mascota unui club sportiv

Poliţişti din cadrul IPJ Cluj, au prins vineri, 30 mai 2014, doi bărbaţi în vârstă de 26, respectiv 29 de ani, din Cluj-Napoca, suspectaţi de furtul mascotei și a două tobe ce aparțin asociaţiei de suporteri a unei echipe de fotbal.

Toba recuperată de polițiștii clujeni Toba recuperată de polițiștii clujeni

„În perioada 23.03.2014-11.04.2014, cei doi bărbaţi ar fi pătruns fără drept în incinta unei baze sportive de pe strada Romulus Vuia din municipiul Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras componente (două tobe) aparţinând asociaţiei de suporteri a unei echipe de fotbal. Mai mult, la data de 11 aprilie, aceştia s-ar fi deplasat din nou la acea locaţie şi ar fi sustras mascota reprezentativă a echipei respective. Bărbaţii au reuşit să pătrundă în incinta bazei sportive sub pretextul că sunt membri ai asociaţiei de suporteri”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Mascota, precum şi celelalte componente sustrase, în valoare de aproximativ 5.000 de lei, au fost recuperate de către poliţişti.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,furt calificat” şi ,, înşelăciune”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter