Social

Legislaţia americană prezentată la Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Judeţeană “Octavian Goga” Cluj invită clujenii să participe la o serie de prezentări referitoare la vizele pentru SUA şi legislaţia americană susţinute de viceconsulul Matthew Kelly de la Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti le va susţine vineri, 3 octombrie 2014, la American Corner Cluj-Napoca din cadrul bibliotecii (Cluj-Napoca, Calea Dorobanţilor 104, etajul 5 vest).

Programul prezentărilor:

Ora 14.00 - Prezentarea “Different Laws in Different U.S. States: Capital Punishment, Same-sex Marriage, Handgun Ownership, Abortion, Marijuana”, care se va încheia cu descrierea regulamentelor privind vizele de studii în SUA şi de tip “work and travel”. În cadrul evenimentului vor fi distribuite materiale informative referitoare la efectuarea studiilor în Statele Unite ale Americii. 


Ora 17.00 - Prezentarea “So You Want to Go to the USA? Ask a Consular Officer!”, care se va referi la toate tipurile de vize pentru SUA: turistică, de studii, de tip “work and travel”, de afaceri şi de imigrare.

Prezentările se vor desfăşura în limba engleză, fără servicii de traducere. Participarea la prezentări este gratuită. Înscrierea pentru participare se poate face până la data de 1 octombrie 2014, ora 16.00, prin trimiterea unui mesaj la adresa de e-mail americancornercluj@gmail.com, cu specificarea numelui persoanei care doreşte să participe şi a prezentării/prezentărilor alese (pot fi selectate ambele prezentări).

abonare newsletter