Social

Filmul "Roger Waters The Wall" vine la Cluj

Filmul-concert "Roger Waters The Wall", inspirat din "The Wall Live", poate fi vizionat într-un cinematograf din Cluj-Napoca, pe 29 septembrie, de la ora 20:00.

"Roger Waters The Wall", cu o durată de 133 de minute, a fost filmat cu cea mai modernă tehnologie şi a avut premiera mondială în septembrie anul trecut, la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto. Acum, va fi difuzat într-o singură zi, în aproximativ 2.000 de cinematografe din întreaga lume.

„Sper ca proiecţiile din întreaga lume să fie o bună ocazie pentru ca oamenii să-şi amintească de persoanele dragi dispărute şi de persoanele dragi altora care au dispărut. În cele din urmă, suntem toţi egali”, a declarat Roger Waters, care împlineşte, duminică, vârsta de 72 de ani, citat de revista Rolling Stone.


La concertele din turneul The Wall au asistat peste patru milioane de persoane. Producţia a fost montată de 219 ori şi a generat încasări de 458,6 milioane de dolari, un record pentru un proiect al unui artist solo. În comparaţie, turneul original The Wall al formaţiei Pink Floyd a ajuns în patru oraşe, în anii 1980 şi 1981.

Regizat de Roger Waters şi Sean Evans, directorul de creaţie al turneului, documentarul conţine secvenţe care nu au fost văzute niciodată din celebrul turneu susţinut de muzician în perioada 2010 - 2013. Pelicula se încheie cu The Simple Facts, o conversaţie emoţionantă şi neregizată între Roger Waters şi bateristul Nick Mason, în timpul căreia aceştia răspund întrebărilor primite de la fani.


Filmul poate fi vizionat la Iulius Mall Cluj. Preţul biletelor este de 35 lei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter