Sport

Zi de meci. „Studenții” se vor duela cu FC U Craiova 1948.

În grupa de retrogradare din Superliga, U Craiova 1948 va primi pe Stadionul „Ion Oblemenco” vizita celor de la Universitatea Cluj, în etapa a 7-a a competiției.

Zi de meci. „Studenții” se vor duela cu FC U Craiova 1948.  Sursă foto: Facebook/ Universitatea Cluj Zi de meci. „Studenții” se vor duela cu FC U Craiova 1948. Sursă foto: Facebook/ Universitatea Cluj

 

 


În grupa de retrogradare din Superliga, U Craiova 1948 va primi pe Stadionul „Ion Oblemenco” vizita celor de la Universitatea Cluj, în etapa a 7-a a competiției, de la ora 17:30. 

„Studenții” au nevoie de o victorie pentru a-și atinge obiectivul de a juca barajul pentru calificarea în cupele europene. În ultima etapă, „U” Cluj a reușit să câștige pe Cluj Arena cu scorul de 1-0 împotriva lui Poli Iași. Înaintea acestei victorii, Universitatea Cluj a pierdut cu Oțelul Galați, scor 1-0, și cu Petrolul Ploiești, scor 2-1. De asemenea, clujenii au remizat cu FC Hermannstadt, scor 1-1 și cu UTA Arad, scor 0-0.


În momentul de față, echipa antrenată de Ovidiu Sabău se află pe locul 10 în Superliga cu 29 de puncte, având până acum 2 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri. 

Studenții” se vor duela cu FC U Craiova 1948.  Sursă foto: Flashscore.ro

 


CITEȘTE ȘI: 

Universitatea Cluj și CFR Cluj au primit licența UEFA

U Craiova 1948 se află pe ultimul loc în Superliga cu 19 puncte, având până acum 3 egaluri și 3 înfrângeri, fără nicio victorie. In ultimele două etape, craiovenii au câștigat două puncte, după remizele cu FC Voluntari, scor 0-0, si cu Dinamo București, scor 1-1.


În cazul în care Universitatea Cluj va câștiga meciul din deplasare cu U Craiova 1948, echipa lui Ovidiu Sabău se va salva matematic de la retrogradare. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

VICTORIE pentru „U” Cluj împotriva echipei Poli Iași. De la un meci echilibrat, la gol spectaculos pentru clujeni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter