Sport

Francisc Dican așteaptă o nouă victorie din partea „feroviarilor”: „Sunt convins că vom face un joc bun”

Francisc Dican, antrenorul interimar de la CFR Cluj, așteaptă o nouă victorie din partea „feroviarilor” în meciul cu Sepsi, din etapa a 7-a din play-off.

Francisc Dican așteaptă o nouă victorie din partea „feroviarilor” Sursă foto: captura ecran/Youtube/CFR 1907 Cluj Francisc Dican așteaptă o nouă victorie din partea „feroviarilor” Sursă foto: captura ecran/Youtube/CFR 1907 Cluj

 

 


Francisc Dican, antrenorul interimar de la CFR Cluj, a declarat într-o conferință de presă că așteaptă o nouă victorie din partea „feroviarilor” în meciul cu Sepsi, din etapa a 7-a din play-off. 

„Jucăm în fața unei echipe agresive. Sper și sunt convins că vom face un joc bun și o să le oferim suporterilor noștri o victorie acasă. Abordăm toate jocurile la victorie. Va fi un adversar dificil, plus că am avut și deplasarea la Craiova care a fost destul de dificilă”, a spus Francisc Dican. 


Totodată, întrebat de parcursul celorlalte echipe din play-off, antrenorul interimar de la CFR Cluj a precizat că în momentul de față se gândește doar la câștigarea meciului cu Sepsi. 

„Noi ne gândim să câștigăm cele trei puncte ca să avem o opțiune pentru locul doi. Ne gândim la jocul nostru, atât”, a conchis Francisc Dican. 


CITEȘTE ȘI: 

Universitatea Cluj și CFR Cluj au primit licența UEFA

Daniel Bîrligea, tânărul atacant al CFR-ului care a adus victoria în deplasarea cu CSU Craiova, scor 1-0, a declarat că echipa trebuie să se concentreze mai mult pe joc, pentru a reuși, la finalul sezonului, să termine pe locul 2. 


„În sezonul regular am avut meciuri bune acasă, iar acum este momentul să ne concentrăm mai mult și să avem o mentalitate pozitivă, să intrăm bine pe teren. Avem suporterii de partea noastră. Cunoaștem terenul. Fiecare meci are cursul lui, mingea e rotundă. Văzând rezultatele de la Sepsi, chiar au jucat fiecare meci cu inima și au dat totul pe teren. Au avut și rezultate. Lupta va continua până în ultima etapă și o să ne ajute foarte mult dacă vom câștiga acest meci. Trebuie să avem continuitate”, a conchis Daniel Bîrligea. 

CFR Cluj va juca, pe teren propriu, împotriva lui Sepsi Sf. Gheorghe, duminică, de la ora 21:00, în etapa a 7-a din play-off. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
 

CITEȘTE ȘI:

Francisc Dican, antrenorul interimar de la CFR Cluj: „Trebuie să ne ridicăm la cel mai mare nivel”

Ultimele Stiri
abonare newsletter