Sport

CA-LI-FI-CA-RE! După un meci strâns, U-BT Cluj s-a calificat în finala Ligii Naționale.

U-Banca Transilvania s-a calificat, marți, în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin după ce a câștigat meciul contra FC Argeș Pitești. Meciul s-a terminat 72 la 88.

Victorie pentru U-BT Cluj/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook Victorie pentru U-BT Cluj/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


U-BT Cluj a jucat, marți, 30 aprilie, de la ora 19:00 cel de-al treilea meci al semifinalei cu FC Argeș Pitești din semifinalele Ligii Naționale de Baschet.

 


Echipa lui Mihai Silvășan s-a impus cu 91-71 și 101-74 în celelalte două jocuri din semifinalele competiției interne.

Meci strâns pentru calificarea în finala campionatului

U-BT Cluj a început foarte bine jocul, cu un parțial de 10-3. După câteva minute, gazdele au revenit, au egalat la 15 și au preluat conducerea. Clujenii și-au revenit iar primul sfert s-a încheiat scor 25-20.


În sfertul secund, clujenii au menținut un nivel al jocului care le-a permis să țină adversarii la distanță. Scorul înainte la pauză a fost 44-37.

Elevii lui Mihai Silvășan au avut o altă energie după revenirea pe parchet, iar ecartul a crescut la 20 de puncte. Gazdele nu au avut replică pentru evoluția clujenilor, iar cu 10 minute înainte de final, avantajul campioanei era unul confortabil, 75-52.


Chiar dacă piteștenii au încercat să întoarcă scorul, diferența a rămas una semnificativă în favoarea U-BT Cluj, care s-a impus cu 88-72 și s-a calificat din nou în finala Ligii Naționale.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj, o singură victorie pentru a ajunge în finala campionatului. Mihai Silvășan: „Sper să terminăm seria în trei meciuri”

Atmosferă incendiară pe BTarena! U-BT a câștigat primul meci din semifinala Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Ultimele Stiri
abonare newsletter