Sport

Anunțul făcut de ”U” Cluj, după zvonurile despre negocierile cu Șumudică și Reghecampf: „Au ca scop destabilizarea clubului”

Universitatea Cluj a anunţat că nu este luată în calcul schimbarea lui Ioan Ovidiu Sabău din funcția de antrenor principal al echipei.

Echipa FC Universitatea Cluj/Foto: FC Universitatea Cluj (U Cluj) - Facebook Echipa FC Universitatea Cluj/Foto: FC Universitatea Cluj (U Cluj) - Facebook

 

 


Reprezentanţii ”U” Cluj au anunţat că nu este luată în calcul schimbarea lui Ioan Ovidiu Sabău din funcţia de antrenor principal al echipei, după ce au existat zvonuri despre negocieri cu Marius Șumudică și Laurențiu Reghecampf. 

 


„Clubul nu a contactat alte persoane pentru a le propune postul de antrenor principal. Domnul Ioan Ovidiu Sabău se află sub contract cu FC Universitatea Cluj și lucrează deja, de mai multe săptămâni, împreună cu staff-ul său și cu directorul sportiv, la evaluarea lotului, la strategia de transferuri și la programul de pregătire din această vară, pentru a putea atinge obiectivele în sezonul următor. În același timp, clubul lucrează pentru a pune la dispoziția staff-ului sportiv bugetul care să permită atingerea obiectivelor. Recentele <<informații>> legate de schimbarea antrenorului principal, furnizate <<pe surse>> de diverși oameni <<de fotbal>>, au ca scop destabilizarea clubului”, au transmis reprezentanţii ”U” Cluj.  

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj va primi finanțare din bugetul local și în 2024. Emil Boc: „Nimeni nu primește mai puțin decât a primit anul trecut”

Ultimele Stiri
abonare newsletter