Sport

Grigoraş: "E dureros, CFR se află într-o situaţie delicată"

Petre Grigoraş, antrenorul CFR-ului, a declarat după remiza cu Pandurii că echipa sa se află într-o situaţie mai mult decât delicată, având doar 10 puncte după 8 etape.

Tehnicianul "feroviarilor" mai spune că nu se simte depăşit de situaţie, întrucât el introduce pe teren jucătorii care îi are la dispoziţie.
"E dureros, e supărător, e trist, dar e adevărat faptul că CFR se află într-o situație mai mult decât delicată. A fost greșeală în lanț a tuturor fundașilor la golul celor de la Pandurii. O să vedem ce putem remedia în perioada următoare. Unii dintre jucători au fost obișnuiți cu Champions League, cu câștigarea campionatului, așa că acum sunt nemulțumiți. Eu nu mă simt depășit, pentru că n-am de ce. Aceștia sunt jucătorii de aici, acesta este grupul, din el trebuie aleși 11 fotbaliști pe care să-i introduc pe teren. Au trecut opt etape și noi avem doar zece puncte. Este mai mult decât rușinos, este de-a dreptul dureros. Suntem la trei puncte de retrogradare, nu ne mai putem gândi la ceva măreț în acest moment. Despre viitorul meu nu pot să vă spun nimic, asta știu conducătorii. Mie nu mi-a zis nimeni că acesta ar fi ultimul meci în caz că nu învingem", a spus Grigoraş, după egalul de duminică seara dintre  CFR şi Pandurii.

CFR a remizat, 1-1, în etapa a opta a Ligii 1, pe teren propriu, împotriva celor de la Pandurii Târgu Jiu. Clujenii se află doar pe locul 10 în clasamentul Ligii 1 şi vor juca următorul meci în deplasare cu Petrolul Ploieşti, ocupanta locului 2.

abonare newsletter