Sport

Viorel Dinu: „Nu ne sperie CFR, mergem să câștigăm”

Săgeata Năvodari vrea să dea lovitura în Gruia. Trupa pregătită de Tibor Selymeș nici nu concepe să nu iasă învingătoare în duelul cu feroviarii.

Sursa foto: presaonline.com Sursa foto: presaonline.com

CFR nu mai sperie pe nimeni! Trupa pregătită de Petre Grigoraș este doar o umbră palidă a echipei care se bătea de la egal la egal cu marile forțe ale Europei, Manchester United sau Galatasaray. Feroviarii ocupă un loc modest în clasament și nu mai reprezintă un pericol nici pentru formațiile care se zbat să supraviețuiască în Liga I.

„Dacă i-a bătut Mediaș, putem și noi”

Fără victorie de patru etape și amenințați cu falimentul, jucătorii de la Săgeata Năvodari anunță că vor face tot ce le stă în putință să obțină cele trei puncte în Gruia. „E un meci de totul sau nimic pentru noi. Avem patru înfrângeri consecutive, suntem o fiară rănită și vom veni la Cluj ca să câștigăm. CFR nu mai sperie pe nimeni, au pierdut multe puncte importante în fața echipelor mai slab cotate. Ne vom juca șansa. Dacă Mediaș a reușit să-i bată, putem și noi, chiar dacă nu traversăm o perioadă bună”, a transmis Viorel Dinu.


Vrea să-i răbune pe U-iști

Atacantul vrea să dedice un eventual succes fanilor Universității, echipă la care a evoluat în sezonul precedent. „Pentru mine personal, jocul cu CFR e un meci oarecare. M-a impresionat mai mult când am evoluat contra celor de la «U» Cluj. Când am jucat pe Cluj Arena, am simțit că sunt acasă, acum simt doar că joc în deplasare. Îmi doresc tare mult să obținem o victorie și să-i răzbun pe cei de la «U» pentru eșecul de pe teren propriu, de anul trecut (1-2). Atunci, au câștigat cu multă șansă, dar sper că acum să-i fi părăsit norocul”, a susținut vârful Săgeții.

Grig și Selymeș, în pericol de demitere

Jocul dintre CFR și Săgeata e extrem de important pentru Petre Grigoraș și Tibor Selymeș. Cei doi tehnicieni riscă demiterea în cazul unui eșec. „ Dacă nu batem la Cluj, probabil că o să plece Selymeș sau 5-6 jucători. Nu ne mai permitem să facem pași greșiți. Un punct sau o victorie la Cluj ar mai destinde atmosfera de la noi din vestiar. Cu toții suntem supărați pentru ultimele rezultate, dar vom face tot posibilul să plecăm neînvinși din Gruia. Trebuie să luăm cel puțin patru puncte pe acest final de an, pentru a rămâne deasupra liniei. Dacă pierdem la Cluj și Mediaș, ne va fi foarte greu să ne atingem obiectivul”, a admis Dinu.

Etichete: u cluj cfr cluj
abonare newsletter