Sport

GALERIE FOTO Juniorii lui „U" s-au întâlnit cu Moș Crăciun!

Moș Crăciun a venit mai repede pentru micii fotbaliști ai Universității Cluj. Aceștia au primit cadouri din partea Moșului drept răsplată pentru performanțele obținute în acest an.

Moș Crăciun a fost darnic în acest an cu juniorii Universității Cluj. Micii fotbaliști au primit cadouri din partea Moșului, dar nu înainte de a-i promite că vor înscrie cât mai multe goluri în tricoul alb-negru.

Moșul nu a împărțit singur daruri. A avut ajutoare de nădejde. Jucătorii lui Mihai Teja s-au transformat preț de câteva minute în spiriduși și i-au premiat pe colegii lor mai mici. Cel mai harnic spiriduș a fost Raul Ciupe. Fundașul le-a înmânat zeci de pungi copiilor prezenți la Baza Sportivă Dan Anca. „Suntem fericiți că am putut să le facem o mică bucurie colegilor noștri. Îi așteptăm să facă pasul cât de curând și la echipa mare”, a declarat Raul Ciupe.


 Principala atracție a copiilor a fost însă Moș Crăciun. Aceștia s-au pozat cu el și i-au înmânat deja lista cu cadouri pentru anul viitor. „Mi-aș fi luat costum alb-negru, dar nu m-ar fi recunoscut copiii. Moșul se uită mereu din Laponia la Universitatea, nu ratează niciun meci. Sigur se vor salva de la retrogradare, au fost băieți cuminți”, i-a asigurat Moșul pe „studenți”, după care și-a luat sacul și a pornit în lume să-i premieze pe copiii cuminți.

 


 

 

abonare newsletter