Sport

U Cluj - Viitorul 2-2. Scor satisfăcător pentru „regele” fotbalului din România

Echipa antrenată de George Ogăraru, Universitatea Cluj, și echipa oaspete antrenată de Gheorghe Hagi, Viitorul Constanța, au remizat la Cluj Arena, scorul final fiind de 2-2 după reușitele lui Mitriță și Mitrea, pentru echipa oaspete, respectiv Ceppelini și Gravenberch, pentru echipa gazdă.

Proprietarul și antrenorul echipei Viitorul Constanța, Gheorghe Hagi a declarat la conferința de presă de după meciul cu Universitatea Cluj că a fost un meci frumos dar din minutul 60 jucătorii din Constanța au jucat individual și asta s-a văzut pe tabela de marcaj. „A fost un meci frumos cu goluri multe, goluri frumoase, momente importante. Noi am avut meciul în mână 60 de minute după care am văzut că au început să joace individual. Cred că aici am greșit, am pierdut organizare, am pierdut disciplina tactică, am început să gândim individual și am luat acele două goluri foarte frumoase dar după două greșeli de interpretarea ale noastre cu execuții foarte bune ale jucătorilor. Este totuși un punct în deplasare contra unei echipe de tradiție, unei echipe frumoase, dar ne pare rău că am pierdut două puncte. Fotbalul este un cumul de situații unde trebuie să știi să reacționezi. S-au întâmplat și se întâmplă atâtea lucruri în fotbal, 90 de minute trebuie să rămâi concentrat, determinat, să faci ce trebuie. Echipa e tânără. Eu cred că am pierdut organizarea colectivă a echipei, disciplina, am început să gândim individual și de aici ne-au depășit. Trebuia să fim inteligenți. Am avut trei ocazii. Din păcate nu am jucat unul pentru celălalt și am rătat”, a afirmat Gheorghe Hagi.

El a mai spus că obiectivul rămâne jocul bun și o analiză amănunțită înainte de retur după care speră să nu retrogradeze echipa. „Obiectivul meu este o analiză foarte bună în iarnă, încercăm să jucăm meci de meci bine, să jucăm cu spirit de învingător, ne evaluăm în iarnă după care o să vedem în retur ce vom face și în vară mergem înainte. Vrem să facem o echipă bună, o echipă care să joace fotbal, să gândească cu spirit ofensiv și să se gândească la victorie în fiecare meci”, a declarat antrenorul echipei Viitorul Constanța.


Meciul dintre Universitatea Cluj și Viitorul Constanța, care a contat pentru etapa a 12-a în Liga 1, s-a disputat pe Cluj Arena. Pentru Viitorul Constanța au marcat Mitriță (minutul 21) și Mitrea din penalty (minutul 44), iar pentru Universitatea Cluj au marcat Ceppelini (minutul 66) și Gravenberch (minutul 70).

Ultimele Stiri
abonare newsletter