Sport

Dedu: „Până acum au venit vreo patru antrenori”

Alexandru Dedu (FRH) dezminte informațiile privind venirea spaniolului Martin Ambros la naționala feminină de handbal.

Martin Ambros (47 de ani) este alesul Federației Române de Handbal, pentru înlocuirea lui Gheorghe Tadici pe banca echipei naționale feminine, potrivit DigiSport.ro.

Tehnician la Gyor, alături de care a cucerit ultimele trei titluri din Ungaria, spaniolul are un CV impresionant și negociază în aceste zile cu FRH, care ar da astfel o mare lovitură de imagine.


Președintele Federației de Handbal, Alexandru Dedu, dezminte aceste informații care deja au fost preluate de mai multe site-uri. El a declarat, pentru Monitorul de Cluj, că „până în acest moment au venit la federație vreo patru antrenori” și că „aceste informații sunt incorecte”, arătându-se iritat de întrebare.

Ambros a impresionat lumea handbalului feminin la nivel de club cu Itxako Navarra, pe care a dus-o până în finala Ligii. Ambros este actualul lui Gyor, care este considerată cea mai valoroasă formaţie din ultimii ani. La formaţia din Gyor evoluează Gorbicz, Loke şi Amorim, 3 dintre cele mai valoroase jucătoare din ultimul deceniu. Potrivit sursei citate, Ambros ar dori să rămână în acelaşi timp şi antrenor la Gyor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter