Sport

VIDEO Adrian Falub, atac după decizia FRF: „Când plânge Steaua, Federația șterge lacrimile”

După ce Federația Română de Fotbal care a decis ca finala Cupei României să se joace pe Arena Națională, în detrimentul stadionului Cluj Arena, meciul de sâmbătă, din Ligă, este catalogat ca finala de la Cluj.

Meciul dintre FC Universitatea Cluj și FCSB, de la sfârșitul acestei săptămâni, este cataloga ca fiind finala pe care trebuia să o dispute pe Cluj Arena în Cupa României.

Tehnicianul echipei Universitatea Cluj, Adrian Falub, a declarat, la conferința de presă de înaintea meciului, că meciul de sâmbătă este foarte important și speră să fie prezentă cât mai multă lume în tribune pentru a susține echipa. „Meciul din campionat este mâine și este cel mai important. Finala o jucăm la Steaua acasă, pe stadionul Stelei, unde și-au dorit ei să joace și nu ne mai gândim la ea.


Eu vreau să cred că va veni cât mai multă lume, având în vedere că pentru noi este un meci important și chiar pentru Steaua este un meci important. Având în vedere că lumea deja a aflat că finala nu se mai desfășura la Cluj, cred că lumea își dorește să vadă un meci contra Stelei la Cluj și m-aș bucura mult să vină foarte multă lume.

Noi avem presiunea rezultatelor, suntem într-o poziție în luptă pentru salvarea de la retrogradare, am trăit cu presiune lor de când am venit aici și nu e ușor. Din punct de vedere psihologic este destul de greu să joci când ești sub spectrul retrogradării sau chiar desființării”, a declarat antrenorul echipei clujene.


În ceea ce privește decizia FRF de a disputa finala Cupei României pe Arena Națională, asta deși inițial Cluj Arena era propusă pentru disputarea acestui meci, Adrian Falub a afirmat că este surprins de decizie și speră ca măcar Comisia Centrală a Arbitrilor să nu țină cont de plângerile făcute de conducerea Stelei și să facă modificări în favoarea lor. „Sunt puțin surprins! Am văzut că Steaua a plâns și Liga a hotărât schimbarea datei meciului, trebuia să jucăm duminică, acum jucăm sâmbătă, Steaua a plâns și Federația le-a acordat finala, acum am văzut că Steaua s-a plâns de arbitraje, eu vreau să cred că nici măcar Comisia Centrală a Arbitrilor nu va ține cont de doleanțele Stelei și nu le va acorda sprijin. Așa, când Steaua plânge Federația scoate batista, Liga șterge lacrimile... Din punctul acesta de vedere Steaua este un club puternic”, a afirmat Adrian Falub .

Citește: OFICIAL! Clujul pierde lupta cu Steaua pentru finala Cupei României

Până joi seara s-au vândut peste 8.500 de bilete, potrivit conducerii clubului, majoritatea la peluză și la tribuna a II-a, iar până la finalul zilei de vineri clubul se așteaptă la peste 10.000 de bilete vândute pentru meciul dintre ”U” Cluj - FCSB.


FC Universitatea Cluj și FCSB se întâlnesc, sâmbătă, de la ora 21:00, pe Cluj Arena, pentru a disputa meciul din etapa a XXVIII-a a Ligii 1.

Ultimele Stiri
abonare newsletter