Ştiri din Transilvania
Cel mai NOCIV aliment pentru organism. În cantități mari poate provoca atac cerebral și decesul prematur
Alimentul care este un dezastru pentru organism. Deși mulți îl iubim, pe termen lung poate provoca atac cerebral și decesul prematur.
Alimentul care este un dezastru pentru organism și poate provoca atac cerebral și decesul prematur sunt cartofii prăjiți. La nivelul țării, cartoful este aliment de bază, dar consumat în cantități mari este nociv.
Potrivit oamenilor de știință americani, cartofii prăjiți conțin acrilamida, care consumată în cantități mari poate provoca apariția atacului cerebral, cancerului și chiar a decesului.
CITEȘTE ȘI:
Condimentul care te ajută să slăbești. Are aromă plăcută și scade nivelul de zahăr din organism
Cartofii prăjiți, alimentul care este nociv pentru organism
Acrilamida este o substanță obținută din degradarea amidonului. Mâncați fierbinți cresc glicemia și astfel apare riscul aparițoeo diabetului zaharat de tip, scrie demoiselle.ro. Consumul ridicat de cartofi prăjiți poate duce la afecțiuni grave de inimă.
Acrilamida are efecte nocive asupra sistemului nervos. Această substanță provoacă slăbirea mușchilor și deteriorarea sistemului nervos.
Alimentul care provoacă atac cerebral, cartofii prăjiți. Cercetătorii susțin că alimentele prăjite pot conduce și spre alte probleme de sănătate, precum hipertensiune arterială, obezitate și un nivel ridicat al colesterolului.
Cartofii prăjiți, alimentul care conține prea multă sare. Cartofii prăjiți conțin o cantitate mare de sare. Din cauza consumului ridicat de cartofi prăjiți, crește riscul accidentului vascular cerebral și a pietrelor la rinichi. De asemenea, ar putea afecta funcționarea inimii deoarece crește nivelul tensiunii arteriale.
Alimentul care provoacă deces. De la consumul ridicat de cartofi prăjiți se ajunge la boli grave, precum obezitate, diabet zaharat de tip 2, boli cardiace și accidente vasculare cerebrale. Însă cel mai negru scenariu al specialiștilor este decesul prematur. Conform unui studiu publicat în Jurnalul American de Nutriție Clinică, consumul zilnic de cartofi prăjiți este strâns legat de decesul prematur.
CITEȘTE ȘI
Cel mai TOXIC aliment pentru ficat. Este mai nociv decât alcoolul, dar iubit de consumatori