Actualitate

Câștigă cartea lui Andy Szekely -"Comunică, Influenţează, Convinge!''

Andy Szekely, speaker profesionist cu o experienţă de peste 17 ani, este primul autor român al unui program de training de tip franciză, prin care instruieşte traineri care prezintă programul de tehnici de vânzare şi influenţare Powerful Business Persuasion.

Monitorul de Cluj oferă 5 exemplare ale cărții "Comunică, Influenţează, Convinge!''.

Cartea înglobează o serie de ocupații: vânzări, negociere, networking, public speaking, management și delegare, marketing și advertising, scriere comercială si beletristică, consultanță și coaching, parentalitate și educație.
Pentru a câștiga cartea lui Andy Szekely trebuie să urmezi pașii:


1) Like la pagina de facebook www.facebook.com/monitoruldecluj
2) Like şi share la afişul Andy Szekey de pe pagina noastră de facebook (verificaţi setările paginii dvs. astfel încât postarea să fie publică)
3) Trimiteți un e-mail cu subiectul "concurs carte" pe adresa reclama@monitorulcj.ro în care să ne spuneți (într-o frază) de ce vă doriți această carte

Luni, 25 noiembrie, vor fi extrași cei cinci câștigători, care vor fi anunţați pe site-ul monitorulcj.ro
Câştigătorii îşi vor ridica premiile de sediul redacției noastre (str. Republicii, nr. 109, Sigma Business Center, et. 1), începând cu data de 25 noiembrie, între orele 10.00-18.00. Câştigătorii se vor prezenta cu cartea de identitate.


 

abonare newsletter