Actualitate

Unde ne putem da cu patinele în iarna aceasta?

Iubitorii partinajului au două patinoare în Cluj-Napoca unde pot practica sportul favorit: în Piaţa Unirii şi în incinta hipermarketului Cora.

Preţul de intrare pe ambele patinoare este de 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii. Cei care nu deţin patine nu trebuie să-şi facă griji. Le pot închiria în schimbul sumei de 10 lei.

Chiar dacă fulgii de zăpadă au întârziat să apară în ultima perioadă, asta nu înseamnă că clujenii nu pot patina. Cei care îndrăgesc acest tip de sport se pot deplasa în una dintre cele două locaţii din Cluj-Napoca unde au fost montate patinoare: Piaţa Unirii şi hipermarket-ul Cora.


Pragul patinoarului din Piaţa Unirii, amenajat prin grija Primăriei Muncipiului Cluj-Napoca, este trecut în fiecare week-end de aproximativ 400 de clujeni. Cei mai încântaţi de practicarea acestui sport sunt copii, însă nici adulţii nu se lasă mai prejos.

Accesul pe patinoar se face după ce a fost achitată taxa de 15 lei de către adulţi sau de 10 lei de către copii. Cei care nu deţin patine le pot închiri de la standul special amenajat în schimbul unei sume de 10 lei.


Clujenii care nu ştiu să patineze, dar vor să înveţe, pot face şi cursuri în acest sens. 60 de lei costa un astfel de curs care se desfăşoară e parcursul a cinci ore.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în data de 24, respectiv 31 decembrie, accesul pe patinoar se face gratuit.


La Cora, un abonament cu 10 intrări pentru un adult costă 120 de lei. Pentru copii, prețul abonamentului este 80 de lei. Programul de funcţionare este de luni-vineri între orele 10.00-21.30.

abonare newsletter