Actualitate

EBS România le-a dăruit o casă unei familii necăjite din Făureni

EBS România a finalizat astăzi acțiunea caritabilă pe care a desfășurat-o timp de un an pentru o familie cu 6 copii necăjiţi din Faureni. Cadoul EBS pentru familia Boancă a fost o casă nou-nouță pe care le-a dăruit-o acestor suflete.

Acum un an EBS România a cunoscut familia Boancă din satul Faureni, formată din 6 copilaşi şi tatăl lor. Fără posibilităţi materiale, aceştia trăiau în condiţii triste şi de sărăcie, însă EBS România n-a putut rămâne indiferentă la aceste condiţii dureroase de trai.

“Ne-am dorit să ne implicăm la nivel de companie, în construirea unui nou adăpost pentru aceşti copilaşi. Ne-am dorit ca aceşti copii  să crească într-o casă cu condiţii decente, unde căldura, lumină sau apă să nu fie o iluzie, ci o necesitate, o normalitate. De-asemenea, pe tot parcursul acestui an 2013, echipa EBS a avut grijă de aceşti copii, ducându-le periodic mâncare, rechizite şi haine”, explică reprezentanții EBS.


EBS România a construit o casă cu 5 camere, complet utilată şi mobilată pentru cei 6 copilaşi ai familiei Boancă. Lucrarea s-a desfăşurat în 48 de zile lucrătoare, iar costurile au fost suportate de către EBS România. “Fiindcă se apropiau cu paşi repezi sărbătorile de Crăciun, EBS România şi-a dorit mult să regăsească aceste suflete într-un adăpost nou, în camere încălzite, mobilate şi utilate, pline de cărţi şi jucării. Aşadar am angajat o firmă de construcţii din Cluj, ce a lucrat 6 zile din 7 pentru a putea finaliza în timp optim noul adăpost. Tot în acest timp, o altă echipă din EBS a supervizat acţiunea de la Cluj şi s-a asigurat ca proiectul se derulează conform planificării”, au mai spus reprezentanții EBS. Proiectului EBS s-au mai alăturat şi Fundaţia Familia Regăsită din Cluj Napoca şi Gealan

Astăzi a fost inaugurată noua casă a familiei Boancă. “Fiindcă ne-am dorit să fim “acolo până la capăt”, astăzi am mai realizat ultimii paşi în acest proiect caritabil. Azi  dimineaţă la prima oră, ne-am mobilizat o mână de colegi şi am făcut o super curăţenie în noua construcţie. Iar pentru ca spiritul Crăciunului să cuprindă din prima zi “noua casă”, am dus şi un brăduţ frumos, pe care l-am împodobit cu drag alături de cei 6 copilaşi. Acum ne putem declara fericiţi, c-am putut reda zâmbetul unei familii ce avea nevoie de real ajutor. O bucurie împletită cu dăruire, veselia şi naturaleţea unor copii frumoşi, ce ştiu acum că în viaţa lor există o şansă la fericire!”, au încheiat cei de la EBS România.


 

abonare newsletter